Pedicure motoren
!
111007

PodoMonium EcoMonium Nat techniek Pedicure motor

 

Podomonium Ecomonium is een nat techniek pedicure motor met druk en draai toetsen waarvan het toerental eenvoudig is te regelen d.m.v. een luxe draaiknop tot maximaal 40000 toeren. Bij het spray vloeistof reservoir zit een handig LED-light zodat u bijtijds kunt zien wanneer u deze bij moet vullen. Deze motor kan zowel links- als rechtsom draaien en heeft een deelbaar hand-stuk met een gedeeltelijk interne spray(slang) die met een dentale water knop eenvoudig fijn af te stellen is.

2 jaar fabrieksgarantie.

1574

Podomonium® Wizzle Pedicure Motor.

De Wizzle kost normaal € 899,00 nu in de aanbieding voor € 799,00- excl. de btw.
En u krijgt er een  professionele pedicure koffer plus het hand stuk spray er gratis bij.

Pedicuremotor de Wizzle is ook nieuw in ons assortiment.
De Wizzle wordt geleverd met een voetbediening. Maar kan ook zonder voet bediening gebruikt worden. Hij is voorzien van een prachtige Soft Q-motion LED bediening met Internationale bediening symbolen! Heeft een Soft-tone  Autoclaveerbaar Waterreservoir met LED verlichting.
En door de dentale water spray regelaar is de interne spray af te stellen tot de gewenste dosering. 
Deze motor heeft een deelbaar dentaal Hand stuk en het toerental is regelbaar van 0 tot 40.000 rpm en kan zowel  Links als Recht om draaien

5 Jaar fabrieksgarantie.

De pedicure koffer en het hand stuk spray wordt automatisch aan uw bestelling toegevoegd.

100230

PodoMonium Jimbo met regelbare stofafzuiging


De PodoMonium Jimbo met zijn regelbare, krachtige stofafzuiging.

Deze hoogwaardige pedicure motor is uitgevoerd met een 200 watt vacuüm motor voor een perfecte stofafzuiging tijdens de Pedicure / Manicure behandeling.

De krachtige afzuiging van de Jimbo is traploos regelbaar. Maar begint niet op nul niveau met de afzuiging, dit om eventuele verstoppingen te voorkomen.

Ook is er aandacht besteedt aan het geluid niveau bij deze PodoMonium Jimbo namelijk 52 decibel in de minimum stand en oplopend naar 62 decibel in de maximale stand.

De stof zakjes van de Jimbo zijn gemaakt van hoogwaardig filter materiaal wat absoluut niets doorlaat. U krijgt standaard bij aanschaf van deze machine 3 zakjes en het hand stuk spray meegeleverd.

Ook is de Jimbo te bedienen met het meegeleverde voetpedaal.

U heeft 2 jaar fabrieksgarantie op deze machine.

601

RotoPodo Complete Set

De RotoPodo is een speciale motor om op een snelle en efficiënte manier eelt te verwijderen en is gebaseerd op een ronddraaiende rasp.
De raspen zijn snel en veilig te verwisselen zonder gereedschap.

Deze set wordt compleet geleverd. bestaande uit:  Besturing unit met voetpedaal, Rotopodo hand stuk, Acryl houder voor hand stuk, 1 doosje a 10 stuks rasp grof, 1 doosje a 10 stuks rasp middel en 1 doosje a 10 stuks rasp fijn.

111010

PodoMonium AquaComet met voetpedaal en verlichting in handstuk

Deze Aqua Comet is het nieuwste wat er te krijgen is bij Pedicurepunt. Deze motor heeft een voetpedaal, licht in het handstuk en licht bij de watertank. Deze motor gaat tot 40.000 toeren zowel links als rechtsom en is regelbaar. Het licht in het handstuk is zeer professioneel te noemen , u kunt het te behandelen oppervlak met een ledlichtje beschijnen zodat het tot in de kleinste details te zien is wat u doet. Ook zit er licht bij de watertank zodat u altijd het water niveau in 1 oog opslag kunt zien. Alle functies kunnen met het meegeleverde voetpedaal in of uitgeschakeld worden zodat u op een makkelijke manier bv. een frees kunt wisselen.

1 jaar fabrieksgarantie.

111009

PodoMonium CombiMonium 2 in 1 Met voetpedaal

Deze CombiMonium is een uitvoering met voetpedaal en is compleet digitaal te regelen tot 40.000 toeren. Het voetpedaal heeft als functie aan en uit, zodra u even wil stoppen met werken of een frees wil wisselen kunt u gewoon het voetpedaal loslaten, zodra u het voetpedaal weer aanstelt gaat deze unieke motor gewoon verder op de laatst gekozen stand. Tevens heeft deze motor LED verlichting bij de watertank zodat u altijd in 1 oog opslag kan zien hoeveel vloeistof er nog aanwezig is. Deze unieke motor heeft een deelbaar hand stuk, het hand stuk kan zowel links als rechtsom draaien. deze motor word compleet geleverd met voetpedaal.
Deze unieke motor heeft tevens een stofafzuiging gedeelte die feilloos hetzelfde doet als het nat techniek gedeelte ook tot 40.000 toeren en een digitaal instelbare afzuig motor.
De motor word geleverd met 2 complete hand stukken.

1 jaar fabrieksgarantie.

111005

PodoMonium Wirlwind Stofafzuiging

Deze Wirlwind stofzuiging is een zuil met ingebouwde stofafzuiging en instrumenten plateau en een handige ultra dunne loupelamp.
Deze machine is wat je kan verwachten van een professionele motor.

1 jaar fabrieksgarantie.

111004

PodoMonium UltiMonium 2 in 1

Deze Ultimonium 2 in 1  is het nieuwste wat de pedicure branche te bieden heeft, een zuil met een nat techniek motor en een stofafzuiging motor.
En heeft 2 hand stukken, deze prachtige zuil heeft ook een ultra dunne loupelamp en een handig instrumenten plateau.

1 jaar fabrieksgarantie.

119050

ManiModium Manicure motor.

ManiModium Manicure motor

Mooi van vorm en uitstraling door de aluminium behuizing.
Deze motor is regelbaar van 0 tot 40.000 toeren en kan zowel links als rechtsom draaien.
De frezen zijn eenvoudig te wisselen door het handige hand stuk met het easy lock systeem.
Wordt standaard geleverd met een voet pedaal wat het werken met deze machine wel heel makkelijk maakt. Dit is een manicure motor,, maar is ook geschikt door het hoge toerental voor een pedicure behandeling. Voor het onderhoud van uw hand stuk adviseren wij de hand stuk spray mee te bestellen.

2 jaar fabrieksgarantie

110007043

PodoMonium Minimonium Manicuremotor

In de aanbieding van € 129,95 nu voor € 99,95- excl. Btw.

Deze Minimonium manicure motor is regelbaar van 0 tot  30000 toeren en kan zowel links als rechtsom. En kan als extra optie ook bedient worden door middel van een voet pedaal.

( De Minimodium wordt geleverd zonder voetpedaal )