IPL Ontharing / IPL Hair Removal

IPL Ontharing.

IPL betekend letterlijk: Intense Pulsed Light en is een goede manier om definitief te ontharen. Bij de IPL ontharen behandeling wordt het zeer krachtige licht dat de IPL flitslamp uitzendt opgenomen door het aanwezige pigment in de haren en naar de haarwortels gevoerd. Door de warmte worden de daar aanwezige kiemcellen voor nieuwe haren vernietigd. IPL ontharen is een behandelmethode voor permanente ontharing. Afhankelijk van het type IPL flitslamp dat ingezet wordt zijn er meer of minder behandelingen vereist om tot een solide einduitkomst te komen.

!
600622

XING IPL GEL 500 ML

De Xing IPL gel verlaagd niet alleen de pijn die men voelt door de laser, maar helpt ook tot het bijdragen van een langere levensduur van de depileer / laserkop en glas. De actieve ingrediënten tasten de kop niet aan, hiervoor zorgt de hoge viscositeit. De gel is bestand tegen het zout wat aanwezig is op de huid van de klant. Deze gel lost op in water en is makkelijk verwijderbaar, het bevat geen olie, en is bovendien geschikt voor gebruik met ultrasonoor apparatuur. Inhoud 500 ml

Ingrediënten: Aqua, Propyleen Glycol, Sodium Carbomer, Phenoxyethanol, Cellulose gum, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben.

600623

XING IPL GEL 2500 ML

De Xing IPL gel verlaagd niet alleen de pijn die men voelt door de laser, maar helpt ook tot het bijdragen van een langere levensduur van de depileer/laserkop en glas. De actieve ingrediënten tasten de kop niet aan, hiervoor zorgt de hoge viscositeit. De gel is bestand tegen het zout wat aanwezig is op de huid van de klant. Deze gel lost op in water en is makkelijk verwijderbaar, het bevat geen olie, en is bovendien geschikt voor gebruik met ultrasonoor apparatuur.

Ingrediënten: Aqua, Propyleen Glycol, Sodium Carbomer, Phenoxyethanol, Cellulose gum, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben.

Kenmerken: Inhoud 2500 ml.