Q for Life Apparatuur Divers / Q for Life Beauty Salon Equipment

!
130053

Q for Life Vapozone B-010

Q for Life Vapozone B-010.

Met 5 poot statief makkelijk te verplaatsen.

Heeft een Ozon functie, Kruiden functie en is met Droog kook beveiliging.

Heeft een Timer en de intentie tijd voor de stoom pluim is instelbaar.

Bij eerste keer gebruik van deze vapozone leidingwater gebruiken, gebruik daarna altijd Demi water in uw vapozone.

110107
VAPOZONE Q FOR LIFE B008
VAPOZONE Q FOR LIFE B008

VAPOZONE Q FOR LIFE B008

Vapozone Q for life B008.

Deze Vapozone staat op een verrijdbaar 5 potig statief.

En is met ozon.

300008

Q for Life Vapozone 002

Is een degelijke vapozone met ozon functie en heeft een krachtige damp pluim. Ook is deze makkelijk in hoogte te verstellen door middel van een draaiknop. Ook kan de damp uitlaat 360 graden gedraaid worden door zijn easy twist kop.Op dit apparaat geven wij 12 maanden garantie 

110036

Q for Life Borstel Apparaat

Het borstel apparaat Q for Life heeft een fantastische uitstraling, is eenvoudig te bedienen en is zeer degelijk te noemen.Er worden standaard 2 borstels bijgeleverd en 2 puimstenen voor dermabrassie, en een demaquilage spons.Het hand stuk is in toerental regelbaar en kan zowel links als rechtsom draaien. Op dit degelijke product geven wij 3 jaar garantie m.u.v. van de borstels en hulpstukken. 
1 jaar gfabrieks garantie.
1100005

Q for Life Ultrasoon Bindweefsel Massage en Insluis Apparatuur

Hoogwaardig Salon apparatuur van Q for Life heeft heel veel voordelen waaronder 1 jaar garantie. De Ultrasoon bindweefsel massage apparaat is een nieuwe techniek waar u op een zeer snelle manier de huid mee kan masseren en kan laten doorbloeden. Met deze techniek (ultrasoon) kunt u ook op een geweldige manier werk stoffen insluizen op een ongekende snelle manier.

110007049

Q for Life Skinscrubber en Insluis Apparaat

Hoogwaardig Salon apparatuur van Q for Life heeft heel veel voordelen waaronder 1 jaar garantie. De skinscrubber is een nieuwe techniek waar u op een zeer snelle manier de huid mee kan reinigen. Met deze techniek (ultrasoon) kunt u op een fantastische manier de talgklieren bv. op het gezicht met een simpele beweging totaal leeg melken. Ook kunt u met dit apparaat werk stoffen insluizen op een ongekende snelle manier
110037

Q for Life Dermabrassie Apparaat Diamantkoppen

Hoogwaardig Salon apparatuur van Q for Life heeft heel veel voordelen waaronder 1 jaar garantie. De Q for Life dermabrassie is een nieuwe techniek waar u op een zeer snelle manier de huid mee kan peelen en verjongen. Deze techniek (Diamantkoppen) kunt u op een fantastische manier de huid een dermabrassie geven.
110047

Q for Life Super Center 10 in 1

Is het meest ultieme apparaat wat verkrijgbaar is en heeft de meeste functies in een ultra moderne behuizing zoals: Kruiden vap, Loupe lamp, Borstel apparaat, Vacuüm, Spray, Hoogfrequent, Iontophorese, Hot & Cool Hammer, Derma brassie, Skin scrubber, Wat deze toren bijzonder maakt is de dermabrassie functie en de skinscrubber functie en natuurlijk de hot cold hammer.