Beauty Apparatuur Divers / Beauty Salon Equipment

!
110005

Hot Towelwarmer LITTLE JOHN

De Little John van Pedicurepunt is ideaal voor de kleinere praktijk. De Little John kan ongeveer 10 doekjes tegelijk verwarmen. 

110023

Hot Towelwarmer BIG JOHN

Hot Towel warmer BIG JOHN.Ideaal voor het verwarmen van gezichts kompressen en het verwarmen van gasten doekjes. De BIG JOHN kan ongeveer 24 doekjes tegelijk verwarmen

110001

Borstel Apparaat Eco 1000

Dit Borstel apparaat de ECO 1000 maakt het wel heel spannend, een top apparaat voor een lage prijs.

Dit apparaat is in snelheid te regelen.   

110007111

Ultrasonic Insluis Apparaat

Aanbieding!!! van € 259,00 - nu voor € 159,00!

De Ultrasoon bindweefsel massage apparaat is een nieuwe techniek waar u op een zeer snelle manier de huid mee kan masseren en kan laten doorbloeden. Met deze techniek (ultrasoon) kunt u ook op een geweldige manier werk stoffen insluizen op een ongekende snelle manier. Dit apparaat heeft 2 Ultrasoon koppen, 1 brede kop en 1 smalle kop.

110048

Helios 3 in 1 Vapozone, Borstel en Loupe lamp

De vapozone is zeer luxe en stabiel te noem en dit apparaat heeft een extra lange stoom arm. Het borstel apparaat is in toerental te regelen en heeft 3 borstels van geitenhaar een puimsteen en een dema quilage spons. De loupe lamp is een flat design model met een dioptrie van 3 en heeft betere licht opbrengst dan LED loupe lampen.

SlimPoint G5

Superieur Apparaat voor cellulitis behandeling. Dit apparaat word in de medische wereld gebruikt voor het weg masseren van Cellulitis en het grondig masseren van de huid. Dit apparaat is zeer geschikt voor o.a. bindweefsel massage, litteken behandeling en het doen vervagen van cellulitis. De SlimPoint is een must voor iedere professionele schoonheidssalon en massage praktijk.
110020

6 Functie Toren Six Star

Ga je voor kwaliteit dan is deze Six Star de uitkomst voor de schoonheidssalon. Dit 6 functie apparaat heeft de volgende functies: Vap, Borstelapparaat, Vacuüm,  Spray, Iontophorese. (insluisfunctie), Loupelamp rond 3 dioptrie, De instellingen van de iontophorese zijn digitaal. Een technische hoogstandje met een hoog design gehalte.

110029

WindPoint

De nieuwe sensatie op het gebied van elektrocoagulatie en voordelig in aanschaf! De WindPoint is ontwikkeld voor de schoonheidsspecialist en Huid therapeut. Met dit apparaat kunt u middels elektrocoagulatie (elektrische methodiek) de onderstaande aandoeningen van de menselijke huid behandelen. Fibromen (Steel wratjes), Dermatosis Papulosa Nigra, Teleangiëctasieën (chronisch verwijde haarvaatjes)en Spidernaevus (een soort spinnetje van bloedvaatjes) .

341

Meerfunctie apparaat "QUINTET DUO"

QUINTET DUO met de volgende 6 High Design Functie's:
 
Borstelapparaat., Spray, Woodlamp, Ultra Flat Loupelamp, Vapozone met Ozon en Watten houder voor Etherische Olie.

Prachtig verwerkt In zilver design met witte accenten.

Deze prijs is incl. verzending.

Kijk bij Details voor een uitgebreide functie omschrijving van dit High Design meer functie apparaat.

610211

Steriele Naalden Voor de Windpoint

Steriele Naalden Voor de Windpoint.

Per stuk steriel verpakt.