Micro Dermabrassie

Peeling (ook wel exfoliation genoemd) is een techniek in de cosmetica, waarbij oude oppervlakkige huidcellen verwijderd worden en nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen, waardoor de huid er zacht en egaal gaat uitzien. Met de techniek kunnen oppervlakkige rimpels worden verzacht (diepe rimpels echter niet) en sporen van acne. Ook verkleuringen van de huid kunnen verdwijnen. De behandeling kan ook preventief gebeuren, om rimpelingen of verkleuring te voorkomen. Een peeling is vooral geschikt voor plaatsen waar de huid vrij dun is, zoals de rug van de hand, gezicht en hals. Hierbij wordt een straaltje van microkristallen onder vacuüm op de huid gespoten. Deze straal neemt de bovenste laag dode huidcellen mee

!
110037

Q for Life Dermabrassie Apparaat Diamantkoppen

Hoogwaardig Salon apparatuur van Q for Life heeft heel veel voordelen waaronder 1 jaar garantie. De Q for Life dermabrassie is een nieuwe techniek waar u op een zeer snelle manier de huid mee kan peelen en verjongen. Deze techniek (Diamantkoppen) kunt u op een fantastische manier de huid een dermabrassie geven.
110007246

10 delig set Universele Diamant kopjes

10 delig set Universele Diamant kopjes.

Diamant Micro Dermabrassie is een nieuwe manier van peelen, met de diamant opzet stukjes wordt uw huid zacht gepolijst. De bovenste huid laag ( dode huidcellen ) wordt verwijderd. Een nieuwe zachte en gladde huid komt tevoorschijn, deze diamant micro dermabrassie behandeling geeft u direct een zachte, gladde, geëgaliseerde en fris aanvoelende huiden wordt de collageen aanmaak gestimuleerd. Deze behandeling is pijnloos, u ziet en voelt direct resultaat

110034

Micro Dermabrassie Apparaat Classic

Dit Dermabrassie apparaat is zeer professioneel te noemen, een stralende huid in slechts 10 behandelingen. Dit traditionele dermabrassie apparaat met dermabrassie kristallen is een aanrader voor elke salon. Dit apparaat kunt u met 2 klanten terug verdienen.

 

 

110012

Dermabrassie Apparaat Fantastique

Het meest ultieme Dermabrassie apparaat.

Dit apparaat doet elk traditioneel dermabrassie apparaat verbleken, dit apparaat heeft een extra functie die verbluffend te noemen is namelijk de DreamPoint skinscrubber en insluis apparaat.

110007172

Dermabrassie Kristallen 9 kilo

Dermabrassie kristallen De meest zuivere deze worden van de andere kant van de wereld geïmporteerd.

Deze kristallen komen uit de Filipijnen en zijn uiterst zuiver en hebben een grote van 100.

 

500093

Dermabrassie Kristallen 1,8 KG

Dermabrassie kristallen De meest zuivere kristallen worden van de andere kant van de wereld geïmporteerd. Deze kristallen komen uit de Filipijnen en zijn uiterst zuiver en hebben een grote van 100.                       LET OP !! NU 9 VERPAKKINGEN VOOR EEN SUPER PRIJS!! € 99,00.