Xing Huidverzorgingsproducten / Xing Cosmetics

!
500551

Xing Aloë Vera Gel Tube 75 ml

Aloe Vera Gel
Xing Aloë Vera Gel Tube 75 ml is een kalmerende gel met aloe vera.
Fris geparfumeerd voor algehele huidverzorging trekt snel in de huid.
voor o.a.: na het scheren, na het epileren, na het harsen, na het zonnen en na een paraffine behandeling
503009

Xing Vitamine E Ampullen

Xing Vitamine E ampullen voor de futloze huid.

Vitamine E is een must voor de gezonde huid, dit product kunt u tevens insluizen door middels van de Ultrasonic methode. Kenmerken: Inhoud 10 ampullen.

500303

Xing Crème Masqué Vit-E

Xing Vitamine E masker vitaliseerd en stimuleert de ouder wordende huid, die aan allerlei weersinvloeden en stress onderhevig zijn. Deze vitamine E masker is zeer voedzaam en rijk aan vitamine E.           Gebruiksaanwijzing: Breng het masker op een gereinigde huid aan met een masker kwast en laat het vervolgens 15 minuten inwerken om het vervolgens met handwarm water weg te wassen.  Het resultaat is een sprankelende frisse huid. Inhoud 300 ml.

500403

Xing Crème Vitamine E

Xing Vitamine E crème is een crème die gebruikt word voor de dagelijkse gestreste en vermoeide huid. Deze crème vitaliseerd en stimuleert de huid in een optimale balans. Deze crème is voor de gevoelige huid en is geparfumeerd met een wilde bloesem parfum. Inhoud 375 ml.

503008

Xing Collageen Ampullen

Xing collageen ampullen. Deze collageen ampullen is een super product, wie kent nou geen collageen? Collageen is datgene wat de huid strak en gezond houd. Als je deze ampul in sluist door middel van ultrasoon koppen weet je niet wat je ziet. Inhoud 10 ampullen

Een top product van Xing!

500309

Xing Crème Masqué Collageen

Xing Collageen masker stimuleert de elasticiteit van de ouder wordende huid die aan allerlei weersinvloeden onderhevig zijn. Deze collageen crème masker is zeer voedzaam en rijk aan natuurlijk collageen.

Gebruiksaanwijzing: Breng het masker aan op een gereinigde huid en laat het vervolgens 15 minuten inwerken. Er kan voor gekozen worden om dit masker weg te masseren in de huid of om de overtollige crème masker weg te wassen met een masker spons.Inhoud 375 ml.

500409

Xing Crème Collageen

Xing Collageen Crème is een weldadige crème voor de ouder wordende huid. Deze crème bevat natuurlijk collageen die de ouder wordende huid verliest. Met deze crème vult u gedeeltelijk u eigen collageen weer aan die ervoor zorgt dat u huid de natuurlijke elasticiteit behoud. Inhoud 375 ml. Deze crème is geschikt als dag&nacht crème.

503010

Xing Azuleen Ampullen

Xing azuleen ampullen voor de onreine huid.Azuleen word gewonnen uit de pure Kamille, deze stof is ideaal voor het reinigen van de acne huid en het behandelen van de ontstoken huid. Dit product kunt u tevens insluizen door middels van de Ultrasonic methode.Ook ideaal naar het harsen van bv de benen als aftertreatment product. Inhoud 10 ampullen.

500300

Xing Crème Masqué Azuleen

Xing azuleen crème masker stimuleert het gezond worden van de onreine huid. (acne huid) De natuurlijke azuleen wordt gewonnen uit kamille waar de werking al eeuwen van bekent is. Gebruiksaanwijzing: Breng het masker op een gereinigde huid aan en laat het vervolgens 15 minuten inwerken. U kunt er voor kiezen om de overtollige crème masker weg te masseren of met een masker spons weg te wassen met handwarm water. Kenmerken: Inhoud 375 ml.

 

500400

Xing Crème Azuleen

Xing Azuleen crème is zeer geschikt als kalmerende crème voor bv de acne huid. De Azuleen word gewonnen uit wilde kamille, deze crème is zeer goed toe te passen naar bv. het harsen van de benen en de bikini lijn. Bij acne huid 2x daags toepassen voor een verbluffend resultaat. Deze azuleen crème is geparfumeerd met natuurlijke lavendel uit Frankrijk. Inhoud 375 ml.

 

500306

Xing Crème Masqué Aloë Vera

Xing Aloë Vera crème masker stimuleert een natuurlijke hydratatie van de gestreste huid die aan allerlei weersinvloeden onderhevig zijn. Deze Aloë Vera crème masker is zeer voedzaam en rijk aan Aloë Vera extract. Gebruiksaanwijzing: Breng het masker op een gereinigde huid aan, laat het vervolgens 15 minuten inwerken. U kunt de overtollige crème masker weg masseren of met een masker spons wegwassen met handwarm water. Inhoud 375 ml.

 

500406

Xing Aloë Vera Crème

Xing Aloë Vera Crème is een crème voor de droge huid die extra hydratatie nodig heeft. Deze crème bevat natuurlijke Aloë Vera die gebruikt word om de fantastische natuurlijke werking. Aloë vera word vaak toegepast als aftersun om de roodheid en warmte weg te nemen uit de huid. Deze crème is zowel als nacht en dag crème te gebruiken. deze crème is geparfumeerd met Aloë flower. Inhoud 375 ml

500510

Xing Crème Du Scrub/Scrubcreme

Xing Scrubcreme is een milde peeling op crème basis.

Met dit product kan u moeiteloos de huid een frisse peeling geven. Breng een kleine hoeveelheid aan op de huid en maak vervolgens kleine masserende bewegingen met de vingertoppen tot het totale te behandelen huid oppervlak gedaan is. Vervolgens weg wassen met handwarm water tot de gehele crème massa verdwenen is .            Inhoud 375 ml.

500520

Xing Mousse Du Scrub/ Scrub Shampoo

Xing Scrub Shampoo is speciaal samen gesteld voor het reinigen van de huid. Met dit product geeft u een milde peeling. In dit product zit een scrub korreltje die moeiteloos kleine huid restjes verwijdert, dit product bevordert de aanmaak van nieuwe huid cellen. De huid licht bevochtigen met lauw water en vervolgens een kleine hoeveelheid Xing scrub shampoo aanbrengen. Het product met een masserende beweging verwerken tot het product op schuimt en vervolgens met warm water weg wassen. Deze peeling niet meer dan 2 keer in de week toepassen. Dit product is licht geparfumeerd met wilde roos. Inhoud 250 ml.

500530

Xing Tonic / Toner 300 ml

Xing Tonic / Toner voor het reinigen van het gezicht.

Inhoud: 300 ml.

500526

Xing Soft Cleansing Lotion 300 ml

Xing Soft Cleansing Lotion voor het reinigen van het gezicht.

Kenmerken: Inhoud: 300 ml.

500535

Xing Emolient Hydrofiel

Xing Hydrofiele olie is speciaal samengesteld voor de vette, onzuivere huid. Met dit product kunt u op een snelle en professionele manier de onzuivere en vette huid reinigen. Breng de Xing hydrofiele olie op de droge huid aan, vervolgens gaat u dit inwerken door gebruik van een borstel apparaat, in borstelen tot de huid extreem glimt. Vervolgens gaat u de huid bevochtigen met hand warm water en dit tegelijkertijd in borstelen met het apparaat tot de gehele massa wit opkleurt. Neem deze witte massa weg van de huid door middel van masker sponsjes. De huid is klaar voor verdere behandeling. Dit product bevat natuurlijke azuleen voor het kalmeren van de huid. Inhoud 300 ml.

500209

Xing Kaolin Poeder Masker

Xing Kaolin Poeder Masker.

Meng de poeder met de op de gebruiksaanwijzing aangegeven hoeveelheid water voor een heerlijk masker. Inhoud: 300 gram.

500426

Xing Algen Crème en Masker 75 ML

Het product Xing Algen crème is een puur verwen product. Het product word toegepast bij de onreine huid als crème maar ook te gebruiken als crème masker. Het resultaat? een frisse reine sprankelende huid!   Inhoud 75 ml

500425

Xing Algen Crème en Masker 375 ML

Het product Xing  Algen crème is een puur verwen product. Het product word toegepast bij de onreine huid als crème maar ook te gebruiken als crème masker. Het resultaat? een frisse reine sprankelende huid! Kenmerken: Inhoud 375 ml.

 

500524

Xing Peeling en Lysing Crème 375 ML

De Peeling & Lysing crème van Xing is nieuw in ons assortiment. Dit product geeft een enzymatische peeling. Het product aanbrengen met de vingertoppen op het gezicht/decolleté. Vervolgens 10 minuten laten zitten en dan wegwassen met handwarm water. Het product geeft een geweldig resultaat. Inhoud 375 ml.

 

503007

Xing Chocolade Crème Masker 375 ML

Tijdelijk uitverkocht!

Het Chocolade crème masker van Xing
bevat o.a collageen om de huid te laten stralen en vitaliseren. Dit product aanbrengen en circa 10 minuten op de huid laten zitten, na deze 10 minuten kunt u het product eventueel afwassen of weg masseren. Inhoud 375 ml.

500562

Xing Calendula Crème en Masker 75 ML

De Calendula Crème en Masker is een fantastisch product voor de gevoelige huid. Dit product is zowel te gebruiken als dag en nacht crème en als crème masker. Kenmerken: Tube, Inhoud 75 ml.

 

500561

Xing Calendula Crème en Masker 375 ML

De Calendula Crème en Masker is een fantastisch product voor de gevoelige huid. Dit product is zowel te gebruiken als dag en nacht crème en als crème masker. Inhoud 375 ml.

 

500428

Xing Ginseng Crème 75 ML

De Ginseng crème is een product om de vermoeide futloze huid een enorme energie boost te geven. Dit product bevat veel ingrediënten uit de Chinese aromatherapie. Inhoud 75 ml