Xing Huidverzorgingsproducten / Xing Cosmetics

!
500551

Xing Aloë Vera Gel Tube 75 ml

Aloe Vera Gel
Xing Aloë Vera Gel Tube 75 ml is een kalmerende gel met aloe vera.
Fris geparfumeerd voor algehele huidverzorging trekt snel in de huid.
voor o.a.: na het scheren, na het epileren, na het harsen, na het zonnen en na een paraffine behandeling
503009

Xing Vitamine E Ampullen

Xing Vitamine E ampullen voor de futloze huid.

Vitamine E is een must voor de gezonde huid, dit product kunt u tevens insluizen door middels van de Ultrasonic methode. Kenmerken: Inhoud 10 ampullen.

500303

Xing Crème Masqué Vit-E

Xing Vitamine E masker vitaliseerd en stimuleert de ouder wordende huid, die aan allerlei weersinvloeden en stress onderhevig zijn. Deze vitamine E masker is zeer voedzaam en rijk aan vitamine E.           Gebruiksaanwijzing: Breng het masker op een gereinigde huid aan met een masker kwast en laat het vervolgens 15 minuten inwerken om het vervolgens met handwarm water weg te wassen.  Het resultaat is een sprankelende frisse huid. Inhoud 300 ml.

500403

Xing Crème Vitamine E

Xing Vitamine E crème is een crème die gebruikt word voor de dagelijkse gestreste en vermoeide huid. Deze crème vitaliseerd en stimuleert de huid in een optimale balans. Deze crème is voor de gevoelige huid en is geparfumeerd met een wilde bloesem parfum. Inhoud 375 ml.

503008

Xing Collageen Ampullen

Xing collageen ampullen. Deze collageen ampullen is een super product, wie kent nou geen collageen? Collageen is datgene wat de huid strak en gezond houd. Als je deze ampul in sluist door middel van ultrasoon koppen weet je niet wat je ziet. Inhoud 10 ampullen

Een top product van Xing!

500309

Xing Crème Masqué Collageen

Xing Collageen masker stimuleert de elasticiteit van de ouder wordende huid die aan allerlei weersinvloeden onderhevig zijn. Deze collageen crème masker is zeer voedzaam en rijk aan natuurlijk collageen.

Gebruiksaanwijzing: Breng het masker aan op een gereinigde huid en laat het vervolgens 15 minuten inwerken. Er kan voor gekozen worden om dit masker weg te masseren in de huid of om de overtollige crème masker weg te wassen met een masker spons.Inhoud 375 ml.

500409

Xing Crème Collageen

Xing Collageen Crème is een weldadige crème voor de ouder wordende huid. Deze crème bevat natuurlijk collageen die de ouder wordende huid verliest. Met deze crème vult u gedeeltelijk u eigen collageen weer aan die ervoor zorgt dat u huid de natuurlijke elasticiteit behoud. Inhoud 375 ml. Deze crème is geschikt als dag&nacht crème.

503010

Xing Azuleen Ampullen

Xing azuleen ampullen voor de onreine huid.Azuleen word gewonnen uit de pure Kamille, deze stof is ideaal voor het reinigen van de acne huid en het behandelen van de ontstoken huid. Dit product kunt u tevens insluizen door middels van de Ultrasonic methode.Ook ideaal naar het harsen van bv de benen als aftertreatment product. Inhoud 10 ampullen.

500300

Xing Crème Masqué Azuleen

Xing azuleen crème masker stimuleert het gezond worden van de onreine huid. (acne huid) De natuurlijke azuleen wordt gewonnen uit kamille waar de werking al eeuwen van bekent is. Gebruiksaanwijzing: Breng het masker op een gereinigde huid aan en laat het vervolgens 15 minuten inwerken. U kunt er voor kiezen om de overtollige crème masker weg te masseren of met een masker spons weg te wassen met handwarm water. Kenmerken: Inhoud 375 ml.

 

500400

Xing Crème Azuleen

Xing Azuleen crème is zeer geschikt als kalmerende crème voor bv de acne huid. De Azuleen word gewonnen uit wilde kamille, deze crème is zeer goed toe te passen naar bv. het harsen van de benen en de bikini lijn. Bij acne huid 2x daags toepassen voor een verbluffend resultaat. Deze azuleen crème is geparfumeerd met natuurlijke lavendel uit Frankrijk. Inhoud 375 ml.