!
!
500306

Xing Crème Masqué Aloë Vera

Xing Aloë Vera crème masker stimuleert een natuurlijke hydratatie van de gestreste huid die aan allerlei weersinvloeden onderhevig zijn. Deze Aloë Vera crème masker is zeer voedzaam en rijk aan Aloë Vera extract. Gebruiksaanwijzing: Breng het masker op een gereinigde huid aan, laat het vervolgens 15 minuten inwerken. U kunt de overtollige crème masker weg masseren of met een masker spons wegwassen met handwarm water. Inhoud 375 ml.

 

500406

Xing Aloë Vera Crème

Xing Aloë Vera Crème is een crème voor de droge huid die extra hydratatie nodig heeft. Deze crème bevat natuurlijke Aloë Vera die gebruikt word om de fantastische natuurlijke werking. Aloë vera word vaak toegepast als aftersun om de roodheid en warmte weg te nemen uit de huid. Deze crème is zowel als nacht en dag crème te gebruiken. deze crème is geparfumeerd met Aloë flower. Inhoud 375 ml

500510

Xing Crème Du Scrub/Scrubcreme

Xing Scrubcreme is een milde peeling op crème basis.

Met dit product kan u moeiteloos de huid een frisse peeling geven. Breng een kleine hoeveelheid aan op de huid en maak vervolgens kleine masserende bewegingen met de vingertoppen tot het totale te behandelen huid oppervlak gedaan is. Vervolgens weg wassen met handwarm water tot de gehele crème massa verdwenen is .            Inhoud 375 ml.

500520

Xing Mousse Du Scrub/ Scrub Shampoo

Xing Scrub Shampoo is speciaal samen gesteld voor het reinigen van de huid. Met dit product geeft u een milde peeling. In dit product zit een scrub korreltje die moeiteloos kleine huid restjes verwijdert, dit product bevordert de aanmaak van nieuwe huid cellen. De huid licht bevochtigen met lauw water en vervolgens een kleine hoeveelheid Xing scrub shampoo aanbrengen. Het product met een masserende beweging verwerken tot het product op schuimt en vervolgens met warm water weg wassen. Deze peeling niet meer dan 2 keer in de week toepassen. Dit product is licht geparfumeerd met wilde roos. Inhoud 250 ml.

500530

Xing Tonic / Toner 300 ml

Xing Tonic / Toner voor het reinigen van het gezicht.

Inhoud: 300 ml.

500526

Xing Soft Cleansing Lotion 300 ml

Xing Soft Cleansing Lotion voor het reinigen van het gezicht.

Kenmerken: Inhoud: 300 ml.

500535

Xing Emolient Hydrofiel

Xing Hydrofiele olie is speciaal samengesteld voor de vette, onzuivere huid. Met dit product kunt u op een snelle en professionele manier de onzuivere en vette huid reinigen. Breng de Xing hydrofiele olie op de droge huid aan, vervolgens gaat u dit inwerken door gebruik van een borstel apparaat, in borstelen tot de huid extreem glimt. Vervolgens gaat u de huid bevochtigen met hand warm water en dit tegelijkertijd in borstelen met het apparaat tot de gehele massa wit opkleurt. Neem deze witte massa weg van de huid door middel van masker sponsjes. De huid is klaar voor verdere behandeling. Dit product bevat natuurlijke azuleen voor het kalmeren van de huid. Inhoud 300 ml.

500209

Xing Kaolin Poeder Masker

Xing Kaolin Poeder Masker.

Meng de poeder met de op de gebruiksaanwijzing aangegeven hoeveelheid water voor een heerlijk masker. Inhoud: 300 gram.

500426

Xing Algen Crème en Masker 75 ML

Het product Xing Algen crème is een puur verwen product. Het product word toegepast bij de onreine huid als crème maar ook te gebruiken als crème masker. Het resultaat? een frisse reine sprankelende huid!   Inhoud 75 ml

500425

Xing Algen Crème en Masker 375 ML

Het product Xing  Algen crème is een puur verwen product. Het product word toegepast bij de onreine huid als crème maar ook te gebruiken als crème masker. Het resultaat? een frisse reine sprankelende huid! Kenmerken: Inhoud 375 ml.