!
!
110047

Q for Life Super Center 10 in 1

Is het meest ultieme apparaat wat verkrijgbaar is en heeft de meeste functies in een ultra moderne behuizing zoals: Kruiden vap, Loupe lamp, Borstel apparaat, Vacuüm, Spray, Hoogfrequent, Iontophorese, Hot & Cool Hammer, Derma brassie, Skin scrubber, Wat deze toren bijzonder maakt is de dermabrassie functie en de skinscrubber functie en natuurlijk de hot cold hammer.

MEGALIGHT Therapie

Een licht therapie apparaat van topklasse! 3 kleuren licht voor het spectaculair verbeteren van de huid. Acne verdwijnt als sneeuw voor de zon na een 20 x een kuur. Collageen word aangemaakt in een snel tempo zodat uw huid er weer fris en jong uitziet. Deze 3 fantastische eigenschappen zijn samen gevat in dit fantastische apparaat.

110028

Endomega Slimming and Shaping

Voor meer uitgebreide informatie of uitleg over dit artikel neemt u dan contact met ons, wij geven u graag meer informatie over dit geweldige apparaat. 

 

110041

Draagbare Hoog Frequent Apparaat

Een mooi en handzaam hoog frequent apparaat voor acne behandeling en voor het stimuleren van de doorbloeding van de huid. Dit apparaat word geleverd inclusief 3 elektrodes en een handig opberg koffertje.

 

 

110035

AirMega Luchtzuiverings Apparaat

U wil u cliënten in een schone salon/ruimte laten vertoeven? De AirMega zuivert iedere ruimte van onaangename luchtjes door middel van een koolstof filter systeem. Dit systeem zuivert de lucht tot in het kleinste detail. Met een ozon functie om de aanwezige schimmels c.q. bacteriën uit de lucht te zuiveren en te vernietigen. U kunt het apparaat instellen op 1, 2, 4 of 8 uur lucht zuiverenDit apparaat word geleverd met een afstandsbediening maar is ook op het apparaat zelf te bedienen.

1100001

Spectaculaire Hoofdmassage Apparaat DREAMFOREST

De Dreamforest is zeer vernieuwend in de branche. Dit apparaat kan u hoofdpijn weg masseren in enkele minuten!!!  Heeft u last van stress? De Dreamforest doet u stress vervagen in enkele minuten. Door middel van luchtdruk kussentjes Met infrarood warmte, acupressuur en oosterse klanken, U kunt het allemaal zelf instellen.

108

Massage Apparaat

Massage Apparaat elektrisch.
110021

Infrarood Verwarmings Deken

De ideale stoelverwarming passend voor elke behandelstoel. Deze infrarood deken kunt u op 2 standen verwarmen door middel van een handige schakelaar. Deze verwamingsdeken kunt u makkelijk verbergen onder een badstof behandel stoelhoes.

110007104

Skin Tester

Skin Tester.

Met deze skin tester kunt u het vochtgehalte van de huid meten.

Hiermee kunt u bepalen welke crème er nodig is om het vochtgehalte weer op een normaal niveau te kunnen brengen.

110039

Woodlamp Huid Analyse

 

Met deze lamp kunt u een perfecte huid analyse maken.

De speciale blacklight lamp verklapt elk huidtype zonder enige moeite.